tag:blogger.com,1999:blog-1780345827610272172.post3354984856931970722..comments2023-10-16T12:37:54.815+02:00Comments on Recetas con moras y otros frutos silvestres: El caldo de calabaza de MerlínRecetas con morashttp://www.blogger.com/profile/10171628666267675102noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1780345827610272172.post-42161763790212348622012-12-03T10:02:36.061+01:002012-12-03T10:02:36.061+01:00Ola, Lorena, Grazas a ti polo comentario. Xa sabes...Ola, Lorena, Grazas a ti polo comentario. Xa sabes que un prato non é só comida, senón todas as referencias que asociamos a el, e neste caso a de Cunqueiro é insuperable. Grazas de novo!Recetas con morashttps://www.blogger.com/profile/10171628666267675102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1780345827610272172.post-74997459123649765062012-12-01T17:59:35.104+01:002012-12-01T17:59:35.104+01:00Teño que agradecervos esta receita, porque certame...Teño que agradecervos esta receita, porque certamente, é dunha sinxeleza extrema pero exquisita. Pero case que sabe mellor unha vez que lemos todas estas referencias. Grazas de novo.Lorenahttp://anchoasytigretones.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1780345827610272172.post-47607418244952709452012-11-14T23:55:12.007+01:002012-11-14T23:55:12.007+01:00Avelino, cabazo tamén é o que eu escoitei, e calac...Avelino, cabazo tamén é o que eu escoitei, e calacú sempre o asocio coas chulas. Pero xa sabes que o propio Cunqueiro dicía que non había cousa que máis lle gustase a un galego que poñer nomes... ;-) Na nosa casa aos pequenos como mellor a comen é en chulas ou fritida coma se fosen patacas. A nós, unha crema con laranxa e xenxibre é das receitas preferidas. Obrigado polo comentario! Recetas con morashttps://www.blogger.com/profile/10171628666267675102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1780345827610272172.post-59846982299831705502012-11-14T20:17:39.162+01:002012-11-14T20:17:39.162+01:00Na miña casa falan de cabazo, calacú, rabaqueta. A...Na miña casa falan de cabazo, calacú, rabaqueta. Aíndateño que facer outro master para enterarme ben. Agora é unha presenza cotián na cociña cando antes ía só para os porcos. Nos nenos trunfa o biscoito de cabazo e nos maiores o caldo. Hoxe mesmo comimos caldo, fixemos crema, pero só con cabazo, tomate e garavanzos. Ai, Cunqueiro, canto alimenta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1780345827610272172.post-82083032143288894532012-11-13T20:10:54.583+01:002012-11-13T20:10:54.583+01:00Tienes razón, Geni. Podríamos estar cocinando plat...Tienes razón, Geni. Podríamos estar cocinando platos de ese libro a diario y no nos cansaríamos. Prueba la receta y ya nos dirás. Gracias por comentar!Recetas con morashttps://www.blogger.com/profile/10171628666267675102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1780345827610272172.post-66488336942566608192012-11-13T20:09:52.333+01:002012-11-13T20:09:52.333+01:00A cita era obrigada, a recomendación do libro é de...A cita era obrigada, a recomendación do libro é de balde! ;-) Creo que a próxima vez haberá que subirlle a dose ao picante... Gracias polo comentario!Recetas con morashttps://www.blogger.com/profile/10171628666267675102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1780345827610272172.post-54747747574500627872012-11-13T18:12:58.334+01:002012-11-13T18:12:58.334+01:00El libro de Cunqueiro es de cabecera también en nu...El libro de Cunqueiro es de cabecera también en nuestra casa, más de una de las especialidades de mi madre salieron de él y nos encanta. La receta tiene muy buena pinta y con lo que me gusta la calabaza no me puedo resistir a probarla. Gracias!Geni Couceironoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1780345827610272172.post-45913180464355168222012-11-13T17:49:24.569+01:002012-11-13T17:49:24.569+01:00Gracias pola cita, Xesús. Agardo que disfrutaras d...Gracias pola cita, Xesús. Agardo que disfrutaras dun caldo tan rico e tan noso.Miguel Vila (Colineta)http://www.colineta.comnoreply@blogger.com